(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
plecko s bramborovým knedlíkem a zelím

Potřebné ingredience
500 g vepřového plecka nakrájeného na větší kostky, 2 nadrobno nakrájené cibule, 3 prolisované stroužky česneku, 1/4 kávové lžičky mletého pepře, 1/4 kávové lžičky pálivé papriky, 1/2 kávové lžičky sladké papriky, 1/2 kávové lžičky mletého zázvoru 1 kávová lžička celého kmínu, 2 polévkové lžíce oleje, 200 ml masoxu (rozvařené ve vodě...)Na bramborové knedlíky: - uvařené brambory solamyl hrubá mouka sůl vejce
Postup přípravy
V kastrolu, který je vhodný i na pečení promícháme kostky masa se všemi shora uvedenými surovinami (až na vývar) a dáme do lednice alespoň na hodinu odležet, aby maso hezky natáhlo chutě.
Mezitím si připravíme knedlíky a zelí.
Maso podlijeme vařícím vývarem, vložíme do předehřáté trouby a pečeme přibližně 50-60minut na 180 stupních do změknutí. Během pečení seškrábáváme připečeninu ze stran kastrolu nazpět do výpeku, kterým maso průběžně přeléváme.
Mezitím si připravíme knedlíky a zelí.
Maso podlijeme vařícím vývarem, vložíme do předehřáté trouby a pečeme přibližně 50-60minut na 180 stupních do změknutí. Během pečení seškrábáváme připečeninu ze stran kastrolu nazpět do výpeku, kterým maso průběžně přeléváme.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Raguella
(upraveno)
18. 6. 2017, 13:12
Dnes uvařeno,rodinka si panečku pošmákla,určitě moc rádi zase někdy zopakujeme. díky za receptík.





nahlásit
laskonka333
(upraveno)
6. 3. 2017, 17:01

nahlásit